Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim-Bir-Sen Aksaray’dan Tarihi Başarı: 2024 Yılında 3099 Üyeye Ulaşıldı!

Eğitim-Bir-Sen Aksaray 1 No’lu

Eğitim-Bir-Sen Aksaray 1 No’lu Şube Başkanı Murat Görmez, sendikanın 2024 yılı mutabakatında 3099 üyeye ulaşarak önemli bir başarı elde ettiğini duyurdu. En yakın sendikaya 1432 üye fark atan Eğitim-Bir-Sen, merkez ve tüm ilçelerde yetkisini pekiştirdi.

Aksaray Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Murat Görmez, 2024 yılı sendika mutabakatında 3099 üyeye ulaşarak Aksaray genelinde tarihi bir başarıya imza attıklarını açıkladı. Görmez, bu önemli başarıyı elde etmelerindeki destekleri için tüm eğitim çalışanlarına teşekkür etti.

Murat Görmez, yaptığı açıklamada, “Eğitim-Bir-Sen, kuruluşundan bu yana eğitim çalışanlarının yanında olmayı sürdüren, sorunları çözen ve kazanımlar elde eden bir sendika olmuştur. Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın belirttiği gibi, ‘Her fikre saygım vardır, yeter ki kişi dinime küfretmesin ve vatan haini olmasın.’ Bu düsturla hareket ederek, gece gündüz demeden çalışarak bu başarıya ulaştık,” dedi.

Görmez, başarılarını kutlamak ve bu yolda emek veren herkese teşekkür etmek için şu ifadeleri kullandı: “Büyümemize, güçlenmemize, kurumsallaşmamıza katkı sağlayan tüm gönüldaşlarımıza, şube yönetim kurullarımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın komisyonlarımıza, işyeri temsilcilerimize, okul ve kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, şeflerimize, memurlarımıza ve hizmetlilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Eğitim-Bir-Sen, eğitim çalışanlarının güçlü sesi olmaya devam edecektir dedi.

Başkan Görmez, Eğitim-Bir-Sen Aksaray, bu başarıyla birlikte en yakın sendikaya 1432 üye fark atarak, merkez ve tüm ilçelerde yetkisini güçlendirdi. Sendikamızın bu tarihi başarısı, eğitim çalışanlarının hak arayışında ne kadar güçlü bir adres olduğunu bir kez daha gösterdi diyerek Görmez, konuşmasını “Rabbim hepinizden razı olsun. İyi ki varsınız,” diyerek sonlandırdı.

Fatma Altınok