Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Aydoğdu’dan Sağlık Kasabasında büyük söz: 5 yıla kalmaz 3. Hastane!

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Sağlık Kasabasında seçim öncesi vatandaşlarla buluştu. Aksaray’ın hizmet yarışı devam ediyor.

AK Parti Milletvekili Cengiz

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, 02 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan Sağlık Kasabası Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde Sağlık Kasabası’na giderek vatandaşlarla buluştu. Halkın istek ve taleplerini dinleyen Aydoğdu, yeni devlet hastanesi ve Aksaray’ın büyümesi üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Vatandaşlarla bir araya gelen Aydoğdu, Sağlık Kasabası’nın taleplerini dinledi ve şu açıklamalarda bulundu.

Yeni yapılacak olan Devlet hastanesi bu tarafa yakın, bu Hasandağı tarafına hitap etsin. Şehrin kıble tarafına doğru hitap etsin diye düşündüğümüz. Ayrıca mevcut hastanemiz çevre illerden de hasta alıyor. Günlük poliklinik giren çıkan hasta sayısı 9 ila 10 bin, bu müthiş bir şey fakat yetmiyor. Ful çalışıyoruz. Yeni yapılan hastanede yeterli olmayacak birkaç sene sonra çünkü Aksaray sürekli büyüyor, mütemadiyen büyüyor. Nüfusu artıyor. Emin olun inşallah 3 ila 5 sene sonra 3. hastane yapılacak. Aksaray büyüyor, imkanları büyüyor. Devlet de o büyüme ile beraber Aksaray’a hizmet yarışına devam ediyor. Elhamdülillah kafanız rahat olsun o yönden. Sağlık kasabası da Aksaray’ın bütün imkanlarından faydalanacak bir kasaba inşallah. O dediğiniz mahalleye de gideceğiz, görüşeceğiz. Sorun neymiş onun benzerini pek çok yerde hallettik. Hazine diğer hizmetleri orası Aksaray Belediyesinden alıyor dediniz. Onu Evren Başkanım da gelir, konuşur, görüşürüz. Biz sizin yanınızdayız, her zaman hizmetinizdeyiz dedi.

Aydoğdu, seçim süreci ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Seçim döneminde ilişkilerin sağlam tutulması gerektiğini belirten Aydoğdu, “Bu seçimi de şunu da söyleyeyim, Türkiye bizlere emanet, milletimiz bize emanet. Seçime var gücümüzle asılacağız ama hatır gönül yıkmayacağız, seçimi sertleştirmeyeceğiz. Karşı taraftan aday olan rakibimiz olan, oraya oy veren insanlarla da ilişkimizi iyi tutacağız. Biz konu komşuyuz, o partiye oy verdi, bu partiye oy verdi. Sadece tercihidir, o bizim için ayrılık gayrilik değildir. Hamdolsun Sağlık kasabamızda böyle bir şey yok, duymadık, olmaz da. Bizler bu ülkenin, bu kasabanın insanlarıyız, hepimiz konu komşuyuz. Her zaman birbirimizin külüne muhtacız, her şeyine muhtacız. Bu yarışı yapıyoruz, biz diyoruz ki burada AK Parti ve adayımız Mehmet Yiğit kardeşimiz bu işi daha iyi yapar.” dedi.

Aydoğdu’nun konuşması, Sağlık Kasabası halkı tarafından dikkatle dinlendi ve olumlu tepkiler aldı. Kasaba halkı, yeni projelerin ve hizmetlerin hayata geçirilmesini dört gözle beklediklerini belirtti.
Fatma Altınok