Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da dev maç yarın; Kazanan takım iki ünvan kazanacak!

Osmanlı 1453 ile Ihlara Vadisispor Finalde Karşı Karşıya

Osmanlı 1453 ile Ihlara

Aksaray 1. Amatör Kümede Büyük Final Heyecanı

Aksaray 1. Amatör Kümede A ve B grubu şampiyonları Osmanlı 1453 Spor ile Ihlara Vadisispor, play-off liginde rakiplerini mağlup ederek büyük finale yükseldi. İki takım, hem amatör küme şampiyonluğu hem de Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için Pazar günü kozlarını paylaşacak.

BAL Ligine Yükselme Mücadelesi

BAL ligine yükselmek için son viraja giren Osmanlı 1453 Spor ile Ihlara Vadisispor’un mücadelesi, Pazar günü saat 15.00’te Dağılgan Stadyumu’nda gerçekleşecek. Karşılaşmayı B klasman hakemi Volkan Okur yönetecek.

ASKF Başkanı’ndan Maça Davet

Bu sezon Aksaray Amatör Ligi tarihinde ilk defa elemeli sistemle oynanan play-off heyecanında, ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Başkanı Cavit Kılıç, Pazar günü oynanacak final maçı öncesinde tüm spor severlere çağrıda bulundu. Kılıç, Dağılgan Stadı’ndaki çim sahada oynanacak olan maça tüm sporseverleri davet etti.

Final Maçının Önemi Büyük

Cavit Kılıç, yaptığı açıklamada final maçının önemine dikkat çekerek, “Bu sezon BAL ligine kalan Eskil takımının lige katılmaması nedeniyle, Aksaray ilimizi BAL liginde temsil eden takım bulunmuyor. Bu nedenle, amatör lig play-off final maçını kazanan takım direkt olarak BAL ligine adını yazdırarak 2024-2025 sezonunda şehrimizi temsil edecek. Bu maçın önemi oldukça büyük,” dedi.

Dostça ve Centilmence Bir Müsabaka Bekleniyor

Kılıç, Pazar günü oynanacak final maçının dostça ve centilmence geçmesini temenni ederek, şehrin siyasilerini, bürokratlarını ve tüm futbolseverleri final maçına davet etti. “Osmanlı 1453 Spor ile Ihlara Vadisispor arasındaki bu önemli karşılaşma, şehirde büyük bir heyecana sahne olacak. Herkesi bu coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz,” diye ekledi.

Maç Bilgileri:
Tarih: Pazar günü
Saat:15.00
Yer:Dağılgan Stadyumu
Hakem: Volkan Okur

Aksaray’da futbol heyecanının doruğa çıkacağı bu mücadelede hangi takımın BAL ligine yükseleceği büyük merak konusu. Tüm gözler bu önemli finalde olacak.

Hakan Hidayet Deniz

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü
Sıradaki Haber İl Müdürü Alpaslan, okul ziyaretlerinde öğretmenlerle bir arada