Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Play Off Heyecanı Türkiye Gündeminde

Playoff Heyecanı Türkiye’nin Futbol

Playoff Heyecanı Türkiye’nin Futbol Gündemini Sarmaya Devam Ediyor. Türkiye’nin ikinci ve üçüncü liglerinde heyecan dorukta!
Türkiye’nin futbol sahnesinde ikinci ve üçüncü liglerde oynanan playoff maçları, futbol tutkunlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Aksaray Belediyespor’un da yer aldığı ikinci Lig Kırmızı Grup’ta, Iğdırspor ile Erzincanspor arasında gerçekleşen mücadelenin rövanşı, futbolseverleri heyecanlandırdı. İlk maçı Iğdırspor’un 3-0 kazandığı karşılaşma, ikinci turun kaderini belirleyecek. Yarı finalin ikinci karşılaşması 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 15.30’da Iğdır’da oynanacak.
Diğer yandan, ikinci Lig Beyaz Grup’ta Mersin’de oynanan karşılaşmada Yeni Mersin İdman Yurdu ile 1461 Trabzonspor arasındaki 0-0 berabere sonuçlanan maç, finalist belirlemek için büyük önem taşıyor. Rövanş mücadelesi, Trabzon’da gerçekleşecek ve galip gelen takım, Türkiye Birinci Ligi’ne yükselecek olan final müsabakasına katılmaya hak kazanacak. Trabzon’da oynanacak karşılaşma da 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 15.30’da oynanacak.
Beyaz grup ve kırmızı gruptan gelen takımlar arasında oynanacak final müsabakasının ardından ikinci ligden 1.lige yükselen üçüncü takımda belli olmuş olacak.
İkinci liglerin şampiyonları olan beyaz gruptan İstanbul Erokspor ve kırmızı gruptan Amedspor’un ardından, birinci lige yükselecek ikinci takımı belirlemek için playoff heyecanı sürüyor. Playoff maçları sonunda bir takım daha birinci lige yükselecek.
Üçüncü Lig’de ise playofflar kıran kırana geçen mücadelelere sahne oluyor. Belediye Kütahyaspor’un Tokat Erbaaspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma ve Muşspor’un kendi sahasında Akçaabat Sivasspor’a 1-0 yenildiği mücadele, takımlar arasındaki çekişmeyi gözler önüne seriyor. Diğer grupta ise Efeler 09’un Elazığ Belediyespor’a 3-0 yenildiği maç ve 52 Orduspor’un Aliağaspor’u 1-0 mağlup ettiği mücadele, final için avantaj elde eden takımları belirlemek adına büyük önem taşıyor.
Bu maçların rövanşları 2o Mayıs 2024 Pazartesi günü oynanacak.
Pazartesi günü oynanacak yarı finalin rövanş maçlarının programı şöyle; Saat 16’da oynanacak maçlarda,
Aliağa FAŞ- 52 Orduspor, Erbaaspor- Belediye Kütahyaspor, Sebat Gençlikspor- Muşspor 1984 ve saat 20’de Elazığspor- Efeler 09 takımları karşı karşıya gelecekler.
Futbol tutkunlarını heyecanlandıran playoff mücadeleleri, Türkiye’nin futbol gündemini sarmaya devam ediyor. Sonuçlar merakla beklenirken, takımlar bir üst lige yükselmek için verdikleri mücadeleye devam edecekler.

Hakan Hidayet Deniz