Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP heyeti Sağlık Kasabası’na destek ziyareti gerçekleştirdi: Abdullah Tosun’a tam destek

2 Haziran’da Yeniden Yapılacak Olan Seçimler Öncesi MHP, Sağlık Kasabası’nda Güçlü Bir Duruş Sergiliyor.

2 Haziran'da Yeniden Yapılacak

MHP heyeti, 2 Haziran’da yeniden yapılacak olan Sağlık Kasabası belediye başkanlığı seçimleri için sağlık kasabasına çıkartma yaptı. Sağlık Belediye Başkanı Abdullah Tosun’a destek vermek amacıyla Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Niğde Milletvekili Cumali İnce, Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MYK Üyeleri Hüseyin Korkmaz, Güzide Çipan, Özer Karakayacı, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları ile birlikte Seçim İletişim Merkezlerini ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Abdullah Tosun’a ve MHP’ye destek istediler.


Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, ziyaret sırasında “Sağlık bizim Türkiye hepimizin” sloganıyla 2 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde MHP adayı Abdullah Tosun’un zaferle çıkacağına inandığını belirtti. 31 Mart’ta yapılan seçimlerde MHP adayının zaferle tamamladığını ancak kısıtlı seçmenin oy kullandığı tespit edilmesinin ardından Yüksek Seçim Kurulu tarafından Sağlık Kasabası’nda seçimlerin yeniden yapılmasına karar verildiğini hatırlattı.

MHP heyeti, bugün sağlık kasabasına giderek adayları Abdullah Tosun’a destek vermiş ve MHP’nin Aksaray’daki belediye başkanı sayısının dokuzdan 10’a hatta 11’e çıkması için yoğun bir çaba içinde olduklarını da belirtti.

Sağlık Kasabası’nda heyecan dorukta. Yeniden yapılacak olan seçimler öncesi MHP hem Sağlık kasabasında hem de Güzelyurt ilçesinde seçimleri kazanabilmek için yoğun bir çaba sarf ediyor.
2 Haziran‘da yeniden yapılacak olan Sağlık kasabası ve güzelyurt ilçesinde MHP’nin mevcut 9 belediye başkanı da bu yerleşim yerlerine giderek MHP’nin adaylarına destek veriyorlar.
Hakan Hidayet deniz

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 3 otomobilin
Sıradaki Haber 3 otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı