Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye şampiyonu Aksaray Malaklısı: Köpek krallığında tahtını koruyor!

Aksaray Malaklısı “Genç Kral” Ünvanını Kazandı: Türkiye Şampiyonası’nda En İyi Irk Seçildi!

Aksaray Malaklısı “Genç Kral”

Aksaray Malaklısı, Türkiye’nin Köpek Irkları Kinoloji Federasyonu’na bağlı WAD Derneği tarafından düzenlenen Promama Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. Yetiştiricisi Nevzat Tunçbeden’in önderliğinde, 17 aylık Üstün Kral adlı Aksaray Malaklısı, “En İyi Erkek Malaklı Irkı” seçilerek Aksaray’ı en iyi şekilde temsil etti. Tunçbeden, elde edilen bu başarılarla Türkiye Şampiyonası finaline davet edilirken, Aksaray Malaklısı da yurt dışında şehri gururla temsil etmeye hak kazandı.

AVKIF Köpek Irkları Kinoloji Federasyonu’na bağlı WAD Derneği tarafından düzenlenen Promama Türkiye Şampiyonası 1. Etabında Nevzat Tunçbeden’e ait Aksaray Malaklısı en iyi ırk seçildi.
Babadan kalma mesleğini 30 yıldır sürdüren ve yetiştirdiği Malaklılarla ün yapan Aksaraylı Malaklı ırkı köpeğin yetiştiricisi Nevzat Tunçbeden, her yıl olduğu gibi bu yıl da Uluslararası nitelikteki yarışmalara katılarak yetiştirdiği Malaklı köpeklerini dünya vitrinine çıkarıyor.
17 Aylık Üstün ‘Kral’ adlı Aksaray Malaklısı ile Eskişehir’de düzenlenen yarışmaya katılan Nevzat Tunçbeden, Üstün kralın “En iyi erkek malaklı ırk” seçilmesiyle bir madalya daha kazanarak Aksaray’ı en güzel şekilde temsil etti.
Aksarayl Malaklı ırkı Köpek Yetiştiricisi Nevzat Tunçbeden, yetiştirdiği köpeklerle Aksaray’a her yıl madalya kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, elde edilen başarılar sayesinde Türkiye Şampiyonası finaline davet edildiğini ve Aksaray Malaklısının yurt dışında da şehrimizi temsil etmeye hak kazandığını söyledi.

Avni KURU

Yaz olimpiyatları kapsamında Türkiye’den Paris’e
Sıradaki Haber Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’den yeni rekor