Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftü Işıldar, Ortak Değerler Üzerine Gençlerle Buluştu!

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında Hüseyin Altınsoy Gençlik Merkezinde ortaokul öğrencileriyle bir araya gelen Müftü Işıldar, toplumdaki kötü davranışlar üzerine  bilgiler aktardı.

Aksaray’da çocukların çevreye duyarlı, değerlerinin farkında olmalarını sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında çocuklar dini, ahlaki ve toplumsal açıdan değerli ve önemli olan konularda kazanım elde etmelerine imkan tanınıyor.

Hüseyin Altınsoy Gençlik Merkezinde ortaokul öğrencileri il buluşan Müftü Işıldar, kötü söz söylemenin toplumdaki ve dini açıdan boyutu hakkında bilgiler verdi. Daha sonra, Kur’an-ı Kerimden ve Peygamberin hayatından örnekler vererek konuyu pekiştirdi.

ÇEDES kapsamında gençleri namaz kılmaya teşvik etmek ve namaz kılmayı alışkanlık haline getirmelerini sağlamak amacıyla Gençlik Koordinatörü Kemal Bulut tarafından oluşturulan namaz çizelgesini tamamlayan öğrencilere hediyeler takdim edildi.

Müftü Işıldar görüşme esnasında gençlere, namaz bilinci kazanmanın asıl hediye olduğunu belirterek, çizelgeyi başarı ile tamamlamalarından ötürü tebrik etti.

Fatma Altınok