Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı ayakkabı tamir ustasını Cumhurbaşkanı Külliyede ağırlayacak!

Aksaraylı ayakkabı tamircisi 1 Mayıs’ta Külliyede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın misafiri olacak.

Aksaraylı ayakkabı tamircisi 1

Aksaray Tacin Mahallesi Eski sanayi caddesi üzerinde ayakkabı tamirciliği yapan Turgut Kılıç 1 Mayısta Belediye Başkanı Evren Dinçer’in makam otosu ile Ankara’ya gidecek.

Konu hakkında gazetemize bilgi veren Ayakkabı tamir ustası Turgut Kılıç çok heyacanlı olduğunu Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek için çok heyacanlı olduğunu belirterek şimdi dört gözle 1 Mayısı beklediğini ifade etti.

Aksaray’da Burak Kumoğlu tarafından çekilen videonun sosyal medyada paylaşımı ile gündeme oturan Turgut Kılıç adlı ayakkabı tamircisinin söylemleri herkes tarafından sevildi ve sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Bunun üzerine harekete geçen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Turgut Kılıç’ın Ankara Külliyede düzenlenecek programa katılmasını sağlamak için Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’le irtibata geçerek ulaşımın sağlanmasını istedi. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ayakkabı ustası Turgut Kılıç’la görüşerek 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeni ile Külliyede düzenlenecek olan programa katılması için makam otosunu tahsis edecek.

Konu hakkında gazetemize bilgi veren Ayakkabı ustası Turgut Kılıç çok heyacanlı olduğunu Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek için çok heyacanlı olduğunu belirterek şimdi dört gözle 1 Mayısı beklediğini ifade etti. Haber;Fatma Altınok