Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Hacı Adayları için “Hac Hazırlık Semineri ve Tanışma Toplantısı” Düzenlendi

İl Müftülüğü tarafından 2024 yılı Hac Organizasyonunda kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için, “Hac Hazırlık Semineri ve tanışma toplantısı” düzenledi.

İl Müftülüğü tarafından 2024

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, hac yolculuğu yapacak hacı adayları ile bir araya gelerek hac ibadetine dikkat çekti.

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Aksaraylı hac adayları ile bir araya geldi. İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Hac Hazırlık Semineri ve Tanışma Toplantısına katılan Müftü Işıldar, hac yolculuğu yapacak vatandaşlarla buluştu.

Aksaray İl Müftülüğü tarafından 2024 yılı Hac Organizasyonu kapsamından hacca gidecek olan hacı adayları için, “Hac Hazırlık Semineri ve tanışma toplantısı” düzenlendi.

Aksaray İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantı Kur’an-ı Kerim tilaveti okunması ile başladı. Ardından İl Müftüsü Veysel Işıldar konuşma yaptı.

2024 yılından Aksaray’dan kutsal topraklara 510 kişinin gideceğini ifade eden Müftü Işıldar, konuşmasında; “Hac ibadeti takvanın en güzel göstergesidir. Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen, dilleri, ırkları, renkleri farklı olan Müslüman kardeşlerimizle eşit olduğumuz ve takva dışında kimsenin kimseden bir üstünlüğü olmadığını gösteren bir ibadettir. Hac aynı zamanda meşakkatli bir ibadet olup sabırlı olmayı gerektirir” dedi.

Müftü Işıldar’ın konuşmasının ardından İl Müftü Yardımcısı Mustafa Açıkalın tarafından hacı adaylarına “Hac Hazırlık Semineri” verilerek  hac süresi boyunca dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat çekildi.

Haber: Fatma Altınok