Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Muhtarlardan: Vali Kumbuzoğlu’na Doğrudan Rapor!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Uluırmak Sulama Birliği Başkanı Figen Çetin ile Acıpınar, Hanobası, Sarayhan ve Ulukışla köy muhtarları ziyaret etti.
Aksaray’da yürütülen çalışma ve hedeflenen projelerin üzerinde duran heyet, yürütülen çalışmalar hakkında Vali Kumbuzoğlu’na bilgiler verdi.
Hanobası, Sarayhan ve Ulukışla köy muhtarları köylerde yürütülen ve ihtiyaç çalışmaları hakkına Vali Kumbuzoğlu ile görüşme yaptı. Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Vali Kumbuzopğlu ile görüşmesi esnasında yetiştiricilerin istek ve taleplerini ileterek teşvik edilmesi ve canlı tutulması amacıyla yürütülen faaliyetle üzerine durdu.
Uluırmak Sulama Birliği Başkanı Figen Çetin Vali Kumbuzoğlu’na yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulundu. Vali Kumbuzoğlu çalışmalarında ötürü ziyaret eden isimlere teşekkür etti.
Vali Kumbuzoğlu yürütülen çalışmaların geliştirilmesi ve etkin hale getirilmesi içi gerekli faaliyetlerde bulunulacağını ifade ederek nazik ziyaretlerinden ötürü Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Uluırmak Sulama Birliği Başkanı Figen Çetin ile Acıpınar, Hanobası, Sarayhan ve Ulukışla köy muhtarlarına teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok