Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Demir ve Oda Başkanı Koçak hububatta hastalığa karşı kontrol faaliyeti gerçekleşirdi

Aksaray Tarım ve Orman

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürü Nejdet Demir ve Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, çerezlik ayçiçeği, pancar, yem bitkilerinde devam eden çapa, gübreleme sulama bakım faaliyetlerinde incelemelerde ulundu.
Aksaray’da üretimi arttırmak ve üreticilere destek olmak amacıyla denetim faaliyeti gerçekleştiren İl Müdür Demir ve Oda Başkanı Koçak, hububatta hastalık veya zararlı canlıların olup olmadığını kontrol etti.
Çerezlik ayçiçeği, pancar, yem bitkilerinde devam eden çapa, gübreleme sulama bakım faaliyetleri kapsamında üreticilerin ekim alanlarında incelemelerde bulunana İl Müdürü Demir ve Oda Başkanı Koçak burada zararlı canlılara ve hububatta hastalık olma durumuna karşı önlem almak amacıyla kontrol faaliyeti gerçekleştirdi.
Üreticilerin ürünlerinin korunması, herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmaması ve doğru tekniklerde üretimlerinin arttırmak amacıyla İl Müdürü Demir ve Oda Başkanı Koçak, denetim faaliyeti gerçekleştirdi.
Tarım ve Orman İl Müdürü Nejdet Demir ve Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, üreticilere bol kazanç ve bereket dileyerek inceleme faaliyetlerini sonlandırdı.

Haber: Fatma Altınok