Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt Belediye Başkanlığına temsilen atanan Taşavlı’ya tebrik ziyareti

Aksaray Güzelyurt Belediye Başkanlığına

Aksaray Güzelyurt Belediye Başkanlığına vekil olarak atanan Kaymakam Can Alperen Taşavlı’yı Gülağaç Kaymakamı Muhammet Fatih Aydın, bir önceki dönem Gülağaç İGM Üyesi Şaban Yenil, Güzelyurt İGM Üyeleri Murat Günalp ve Fahrettin Akyamaç tebrik ziyaretin de bulundu.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinin ardından Güzelyurt Belediye Başkanlığı seçimleri sonuçlarına itiraz edilmesi üzerine Güzelyurt Belediyesi yeniden seçime gidecek.
Seçim gününe kadar, Güzelyurt Belediye Başkanlığına temsilen atanan ve görevine başlayan Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı’ya tebrik ziyaretinde bulunuldu.
Gülağaç Kaymakamı Muhammet Fatih Aydın, bir önceki dönem Gülağaç İGM Üyesi Şaban Yenil, Güzelyurt İGM Üyeleri Murat Günalp ve Fahrettin Akyamaç Taşavlı’yı ziyaret eden isimlerden oldu.
Güzelyurt Belediye Başkanlığına vekil olarak atanan Kaymakam Can Alperen Taşavlı nazik ziyaretinden ötürü Gülağaç Kaymakamı Muhammet Fatih Aydın, bir önceki dönem Gülağaç İGM Üyesi Şaban Yenil, Güzelyurt İGM Üyeleri Murat Günalp ve Fahrettin Akyamaç’a teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok