Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Tuz Gölü’nü ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eskil ilçesini ziyaret ederek turizm yatırımları ve ilerleyen süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi aldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan da ziyarette Vali Kumbuzoğlu’na eşlik etti.

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Eskil ilçesine giden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İlçe Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin, Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Yalvaç ve Belediye Meclis Üyeleri’nden oluşan bir ekip tarafından karşılandı. Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, Eskil ilçesinin turizmi hakkında hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında Vali Kumbuzoğlu ve Kültür Turizm Müdürü Doğan’a bilgiler verdi.

Eskil Belediye Başkanı Zavlak, yaptığı açıklamada, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile görüşmelerin çok verimli geçtiğini ve ilçe için yapılacak çalışmalarda Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’ndan tam destek aldıklarını belirtti.

Ziyaret, Tuz Gölü Obası ve Tuz Gölü gezisi ile tamamlandı. Tuz Gölü’nün muhteşem manzarası eşliğinde yapılan gezide, ilçenin turistik potansiyeli değerlendirildi ve gelecek projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Vali Kumbuzoğlu’nun Eskil ilçesine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Eskil heyeti, ilçenin turizm alanında daha da gelişmesi için kararlı bir şekilde çalışacaklarını belirtti.

Haber: Hakan Hidayet Deniz