Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD Aksaray Üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı ve Üyelerini Ziyaret Etti!

  MÜSİAD Aksaray Başkanı

 

MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti.

Aksaray’da iş dünyasının önemli temsilcilerinden olan MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi’ne seçilen MÜSİAD Aksaray üyelerini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır ve meclis üyeleri Sadrettin Saman ile Necip Çeçen’i Meclis binasında MÜSİAD heyeti, hayırlı olsun dileklerini iletti ve seçilmiş oldukları göreve başarılar diledi.

Ziyaret sırasında İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır ve meclis üyeleri tarafından gösterilen nazik ev sahipliği ve sıcak karşılama için teşekkür eden MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç, işbirliği ve dayanışma ruhunun önemine vurgu yaparak, il genel meclisi çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Bu tür ziyaretler, iş dünyası ile yerel yönetim arasındaki iletişimi ve işbirliğini güçlendirmek adına önemli bir adım olurken, MÜSİAD Aksaray ve İl Genel Meclisi arasındaki bu yakın ilişki, bölgenin sosyo-ekonomik gelişimine olumlu katkı sağlayacağı bildirildi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz