Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FETTAH CAN KONSERİ AKSARAYDA

cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan ile

cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan ile birlikte kahraman mehmetçiğimize moral vermek içinhatay’a giden fettah can’ın 13 mayıs’ta vereceği konser, chp’li bir belediyetarafından iptal edilmişti.

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı; fettah can’ın, 13 mayıs’ta gençlik parkıaçılışında sahneye çıkacağını duyurdu.

başkanyazgı, açıklamasında mehmetçiğe destek vermek maksadı ile hatay’a giden sanatçılarınarasında yer alan fettah can’ın chp’li bir belediye tarafından konserinin iptaledildiğini söyledi. bu durumun kabul edilemeyeceğini, can’ın ve diğersanatçıların mehmetçiğe destek için orada bulunduğunu ifade eden başkan yazgı,“sanatçılar özgür ruhlu insanlardır. sanatçılarda her zaman milli ve dikduruşunun bulunması lazım. memleket ve millet meselesi olunca her türlü şeyibir tarafa atarak memleketi ve milleti için bir noktada duruş sergilemesibizler için önemlidir. chp’li bir belediyenin bu şekilde almış olduğu kararıdoğru bulmuyoruz. biz bu sanatçımızı mili ve dik dik duruşundan dolayı vecumhurbaşkanımızın yanında yer alarak mehmetçiğimize destek vermesinden dolayıyanında olduğumuzu göstermek istiyoruz.”

aksaray’da13 mayıs’da konseri iptal edilen sanatçı fettah can’ı aynı gün aksaray´dadüzenlenecek programda ağırlayacaklarını belirten başkan yazgı, “biz, 13 mayıs’dailimizde gençlik parkının açılışını gerçekleştireceğiz. bu açılışta dasanatçımız fettah can’ı konuk edeceğiz. biz, ordumuzun, milletimizin vecumhurbaşkanımızın yanında olan sanatçımızdan tutunda bütün kesimlere varıncayakadar onların yanındayız.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kamuda Görev Almak İsteyenler İçin
Sıradaki Haber Kamu Personeli Alım İlanları ne Yayımlandı: Başvuru Tarihlerini Kaçırmayın!