Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD Aksaray heyetinden, Eskil Belediye Başkanına tebrik ziyareti!

Aksaray MÜSİAD Başkanı Tamer

Aksaray MÜSİAD Başkanı Tamer Yalvaç ve beraberinki heyet, seçim sonucu Eskil Belediye Başbakanı olarak seçilen Mustafa Zavlak’ı ziyaret etti.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde halkın oylarıyla Eskil Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Zavlak aynı zamanda MÜSİAD Aksaray Finansal Hizmetler, Danışmanlık ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanı olaraktan görev yapıyor.
Bu kapsamda Aksaray MÜSİAD Başkanı Tamer Yalvaç ve yönetim kurulu üyeleri Eskil belediye başkanı Zavlak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Görüşme esnasında Eskil Belediyesi ve MÜSİAD Aksaray arasındaki gerçekleştirilmesi hedeflenen iş birlikleri üzerine istişarelerde bulunuldu. Esil ve MÜSİAD arasında güçlenmesi hedeflenen iş birliğinde ilçeye yapılması hedeflenen yatırmalarla ilçenin kalınmasına olanak tanıyacak çalışma ve projelere değinildi.
Aksaray MÜSİAD Başkanı Tamer Yalvaç ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında ise; “Ziyaretimiz esnasında göstermiş olduğu nazik ev sahipliğinden dolayı Eskil Belediye Başkanımız Mustafa Zavlak’a ve mesai arkadaşlarına teşekkür eder çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dileriz” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok