Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürlerinden Aksaray İl Genel Meclisi’ne Hayırlı Olsun Ziyareti!

Aksaray’da görev yapan İl

Aksaray’da görev yapan İl Müdürleri, Aksaray İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Latif Ağır’a ve meclis üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen mahalli idareler seçim sonuçlara göre Aksaray İl Genel Meclis üyeleri belirlenmişti. Meclis Başkanlığı seçilen Latif Ağır’a ve meclis üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda meclis üyelerini ziyaret eden isimler arasında Aksaray İl Müdürleri de yer alarak ziyaret gerçekleştirdi. İl Müdürleri ziyareti esnasında Meclis Başkanı Ağır’ı ve meclis üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Meclis Başkanı Ağır ve meclis üyeleri ile birlikte bir süre sohbet eden İl Müdürleri, nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek ziyaretini sonlandırdı.

Ziyaret esnasında; Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, Tarım ve Orman İl Müdürü Nejdet Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Doğan, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, Aile ve Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Ali Rıza Sözeriyim ziyaret eden isimler arasında oldu.

Haber: Fatma Altınok