Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da U-17 heyecanında bugün 4 maç oynanacak

Aksaray Amatör Küme U17

Aksaray Amatör Küme U17 Ligi’nde 3 ve 4. hafta bu hafta oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. Aksaray Amatör Küme U17 Ligi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ve Ramazan Bayramı nedeniyle oynanmamıştı.

Bugün başlayacak olan U17 Ligi’nin 3. haftasında, Ekecikspor ile Aksaray 68spor Kulübü, Eğitim Gençlikspor ile Anadolu Gençler Futbol Kulübü, Gözlükuyuspor ile Ortaköyspor ve Aksaraygücüspor ile Osmanlı Futbol Kulübü mücadele edecek.

U17 Ligi’nde 2 haftalık maç sonunda 6 puanla liderdik koltuğunda oturan Eğitim Gençlikspor ile yine 6 puanla 3. sırada bulunan Anadolu Gençler Futbol Kulübü ile Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 19.00’da mücadele edecek.
Ligde 6 puanla ve averajla 2. sırada bulunan Ekecikspor bu hafta Aksaray 68spor Kulübü ile Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 21.00’de gece maçında karşı karşıya gelerek 3 puan için oynayacak.

U17 Ligi’nde henüz puanı olmayan Gözlükuyuspor ile Ortaköyspor, Dağılgan 1 Nolu Saha’da saat 15.00’de karşılaşacak. Kazanan takım ilk 3 puanını almış olacak.

Ligde 3 puan ile 5. sırada bulunan Osmanlı Futbol Kulübü ile Aksaraygücüspor bu hafta Dağılgan 1 Nolu Saha’da saat 17.00’de karşı karşıya gelecek.

Haber: Ağustos Gerçe