Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Bayram Ziyaretinde Soygun Dehşeti: 4 Tutuklama!

Mehmet Özay ve ailesi,

Mehmet Özay ve ailesi, bayram ziyareti için evden ayrıldıklarında, kimliği belirsiz kişilerin 3 katlı evlerine girerek yaklaşık 850 bin TL değerinde altın takı ve elektronik eşya çaldığını fark etti.

Hırsızların, ailenin evinden ayrılmasıyla, polis olay yerine çağrıldı ve yapılan incelemeler sonucunda şüphelilerin kimlikleri belirlendi. Mustafa Ç.(44), Canan Ç.(42), Osman B.(36) ve Muammer S.(25), polis tarafından saklandıkları yerde yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin, çalınan takı ve eşyaları satarak paralarını harcadıkları tespit edildi.

Özay ailesinin evine hırsız girmesiyle, bayram sevincinin yerini hüzne bıraktığını ifade eden Mehmet Özay, “Bayramın birinci günü saat 12.00 gibi, eşimle birlikte, akrabaları ziyaret için evden çıktık. Saat 20.30 gibi eve döndüğümüzde, her yer dağınıktı. Balkon kapısını zorla açıp içeri giren hırsızlar, 700 bin TL değerindeki, 9 adet burma bilezik, 16 tane çeyrek altın ile 150 bin TL değerindeki, televizyon, tablet gibi elektronik eşyaları çalmış. Bayramımız zehir oldu. Hırsızlar, en ağır şekilde cezalandırılsın. Bugün benim canım yandı, yarın başkalarının canı yanmasın.” şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, olayla ilgili olarak soruşturmasını sürdürürken, şüphelilerin adli makamlarca tutuklandığı öğrenildi.

Haber: Avni KURU

Konya’nın Akşehir ilçesinde otomobilin çarptığı
Sıradaki Haber Otomobilin çarptığı tarım işçilerini taşıyan kamyonetteki 8 kişi yaralandı