Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor güncel durum

Türkiye Futbol Federasyonu Kırmızı

Türkiye Futbol Federasyonu Kırmızı Grup 35. hafta karşılaşmasında Denizlispor deplasmanında son dakika golü ile bir puanı kurtaran Motolux 68 Aksaray Belediyespor puanını 41’e yükselterek 12. sırada yer aldı ve düşme potası ile arasındaki puan farkını 7 puana yükseltti. Denizlispor maçında Aksaray Belediyespor 5 sarı, bir kırmızı kart ve iki sakat oyuncu ile döndü. Şener Kaya ve Cengiz Ötkün’ün durumu yapılan kontrollerden sonra netlik kazanacak. Aksaray Belediyespor’da Recep Türköz, Şahin Fıstıkçı sezonu kapatırken Doğan Ateş Denizlispor kafilesinde yer almasına karşı süre almadı.
Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligde oynadığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet 11 beraberlik ve 13 mağlubiyetle ve 41 puanla 12. Sırada yer alıyor. Aksaray Belediyespor rakip fileleri 28 kez havalandırırken, kendi kalesinde 28 gol gördü. Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Denizlispor karşısına sağ kanatta Şener Kaya, sol kanatta Osman Bayrak ile başladı. Maçın 4. Dakikasında Denizlispor kalecisi Abdulkadir Sünger’in hatasını affetmeyen Cengiz şık bir vuruşla siyah-beyazlıları 1-0 öne geçirdi. Golden hemen sonra kalesinde golü gören siyah beyazlılar 25. dakikada penaltı golü ile mağlup duruma düştü. Maçın 15. dakikasında Şener Kaya ve Cengiz Ötkün sakatlanarak oyundan çıkarken, yerlerine Halil İbrahim Tuna ve Efe Niyazi Kurtulmuş oyununa dâhil oldu.
İkinci yarıya siyah-beyazlılar iki oyuncu değişikliği ile başladı. 15. dakikada oyuna dâhil olan Efe Niyazi Kurtulmuş ve Oğuzhan Açıl’ın yerine Hakan Özkan ve dâhil oldu. Maçın son ölümlerine kadar istediği oyunu rakibine kabul ettiremeyen ve pozisyona girmekte zorlanan temsilcimiz maçın son dakikasında oyunun durduğu ve hakem atışı ile başlayan siyah-beyazlılar topu Denizlispor ceza sahasına gönderdi. Ceza sahasında topla buluşan son haftaların golcü ismi Yasin Abdioğlu şık bir vuruşla topu filelere göndererek skoru eşitledi. Gol sonrası iki takım futbolcuları arasında istenmeyen olaylar oldu. Olaylar sonunda Aksaray Belediyespor’da Fatih Somuncu kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. Maçın son bölümlerini Aksaray Belediyespor 10 kişi ile oynadı. Siyah beyazlılarda Denizlispor karşısında Ali Kuçik, Abdussamed Karnukçu, Halil İbrahim Tuna, Ercan Yazıcı ve Hakan Özkan sarı kart gördü.
Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 36. hafta karşılaşmasında 2023-2024 sezonunda son kez Sarıyerspor karşılaşması ile taraftarının önüne çıkacak. Aksaray temsilcisi, ligin son haftasında ise Düzcespor deplasmanı ile ligi tamamlayacak.

Haber: Ağustos Gerçe