Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt’ta Heyacan Dorukta Seçim Tekrar Yapılacak; MHP Harekete Geçiyor!

MHP Güzelyurt İlçe Başkanı

MHP Güzelyurt İlçe Başkanı Kübra Er ve Belediye Başkan Adayı Sadullah Er, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ve diğer parti yetkilileriyle bir araya gelerek bayramlaştı ve 02 Haziran’da yapılacak seçimler için stratejileri ele aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Güzelyurt İlçe Başkanı Kübra Er, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde 12 oy farkla kazanamadıkları Güzelyurt İlçesi Belediye Başkan Adayları Sadullah Er’i, Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve İl Genel Meclisi Üyeleriyle birlikte ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ayrıca, 2 Haziran’da yenilenecek olan seçimler için yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundular.

Parti yetkilileri, seçimler öncesinde bir araya gelerek stratejileri belirlemek ve desteklemek için birlikte hareket etme kararı aldılar. MHP’nin Güzelyurt’taki seçim çalışmalarına hız kazandırmak için bir araya gelen ekip, halkın beklentilerine ve ihtiyaçlarına cevap verecek bir seçim kampanyası planlamak için görüş alışverişinde bulundu.
Haber; Hakan Hidayet Deniz