Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Denizlispor Maçına Hazır!

Takım, teknik direktör Şaban

Takım, teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde antrenmanlara devam ederken, futbolcular ve teknik heyet arasında bayramlaşma keyfi yaşandı.

Aksaray Belediyespor, hafta sonu Denizlispor ile karşılaşacakları mücadele öncesi antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor. Takım, Aksaray’daki TOKİ tesislerinde bir araya gelerek, teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde çalışmalarını titizlikle yürütüyor.
Denizlispor maçı öncesi son hazırlıklarını tamamlayan siyah beyazlılar, sahaya en iyi performanslarıyla çıkmak için yoğun bir tempoyla çalışıyor. Takımın moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla antrenman sonrası futbolcular ve teknik heyet arasında samimi bir bayramlaşma gerçekleşti.
Motolux 68 Aksaray Belediyespor, taraftarlarını gururlandırmak ve galibiyet için sahaya odaklanmış durumda. Futbol severler, heyecanla hafta sonundaki mücadeleyi bekliyor.
Ligin 35. Haftasına girilirken 68 Aksaray Belediyespor 40 puanla 11.sırada yer alırken, Denizlispor 28 puanla 18.sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Aksaray’da oynanan karşılaşmayı Denizlispor 1-0 galip gelmişti.
Ligde Denizlispor ligde tutunma mücadelesi veriyor.
Aksaray Belediyespor, hafta sonu Denizlispor ile karşılaşacakları mücadele öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.
Takım, teknik direktör Şaban Yıldırım liderliğindeki antrenmanlarla formunu korurken, futbolcular arasında bayramlaşma atmosferi yaşandı.

Aksaray Belediyespor, Denizlispor karşısında en iyi performansını sergilemek için yoğun bir tempoyla çalışıyor. Antrenmanların ardından takım moral ve motivasyonunu yüksek tutmak adına futbolcular arasında samimi bir bayramlaşma gerçekleşti.

Ligin 35. Haftasına girilirken, Motolux 68 Aksaray Belediyespor 40 puanla 11. sırada yer alırken, rakipleri Denizlispor ise 28 puanla 18. sırada bulunuyor. İlk yarıda Aksaray’da oynanan karşılaşmayı Denizlispor 1-0 kazanmıştı.

Denizlispor’un ligde tutunma mücadelesi verdiği bir dönemde, Aksaray Belediyespor’un galibiyet hedefiyle sahaya çıkacağı maçı futbolseverler heyecanla bekliyor.

Hakan Hidayet Deniz

Aksaray Muhtarlar Dernek Başkanı Fikret
Sıradaki Haber 19 Ekim Muhtarlar Günü: Aksaray’da Muhtarların Önemi Vurgulandı!