Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu’ndan Aksaray’da Siyasilere Çağrı: Küskünlükler Geride Kaldı; Şimdi Çivi Çakma Zamanı!

Aksaray Protokolü Aksaray öğretmen

Aksaray Protokolü Aksaray öğretmen evinde bayramlaştı. Aksaray Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Milletvekilleri Hüseyin Altınsoy, Ramazan Kaşlı, Turan Yaldır, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, STK Başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Bayramlaşma programında konuşan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu;

Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Hep birlikte nice nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Tabi ki bayram olunca gerçekten yüzler gülüyor, tebessümler atlıyor. Türkiye’de çok şükürler olsun bu tablo, bizim tarihimizde kültürümüzde her zaman olan bir tablo. Ne kadar küskünlükler varsa bayram günü unutuluyor. Yürekler birbirine dayanmıyor. Ne güzel bir geleneğimiz var. Elhamdulillah, inşallah bize de düşen. Büyüklerimizden gördüğümüz bu güzel geleniği sümdürmek, geliştirmek olması gerekiyor. Evet, bir siyasi tablodan çıktık, seçim aranasından. Herkes tabii yorgun. Artık seçim bitti. Kardeşlik el ele Aksaray’a hep birlikte hizmet vermenin zamanı artık. İnşallah Aksaray’ın tek bir rüzgarı olacak . Herkes Aksaray’a bir çivi çakmanın gayreti içerisinde olacak. Dirsek teması olunca rüzgar tek yönden esince Aksaray’ın hiçbir sorunu kalmayacak. Kıymetli hemşerilerim bizede yakışan budur.

Bugün tabii aynı zamanda polis teşkilatımızın kuruluşunun 179. Kuruluş yıldönümü. Çok değerli sevgili kardeşlerim, polis kardeşlerimiz, güvenlik güçlerimiz, jandarmamız aynı zamanda askerlerimiz hepsi bizim gözbebeğimiz . Onlarında bu güzel gününü kutluyorum.Aynı zamanda onlar için çifte bayram her iki bayramlarını tebrik ediyorum. Allah onların eksikliğini vermesin kılıçları keskin olsun muzaffer olun Allahın izniyle diyerek konuşmasına devam eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, evet değerli hemşerilerim sizlerle gurur duyuyorum Aksaray çok güzel bir kent gerçekten Selçuklu kenti insan kendini burada çok mutlu hissediyor. Her şey var, sevgi var Allahın izni ile bu sevgi ve huzur hep devam etsin inşallah hepinizi bir arada görmekten çok mutluluk duydum. Aksaray’da hakkın rahmetine kavuşan tüm Aksaraylı hemşerimizin mekanları cennet olsun inşallah, polis teşkilatımıdan güvenlik güçlerimizden yine şehit olanlar başta olmak üzere rahmete kavuşların mekanları cennet olsun inşallah ve gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Hasta olan hastenede tedavi gören tüm hastalarımıza da Cenab-ı Allahtan şifalar diliyorum dedi. Konuşmanın ardından protokol bayramlaşarak bir birinin bayramını tebrik ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber; Fatma Altınok