Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Polis Haftası’nda Aksaray’da Minik Sürpriz: Zabıta Ekiplerinden Şeker Tadında Tebrik!

Aksaray Belediyesi Zabıta ekipleri,

Aksaray Belediyesi Zabıta ekipleri, Polis Haftası dolayısıyla polis teşkilatının bayramını tebrik ederek, şeker ve kolonya ikramında bulundu.

Aksaray Belediyesi Zabıta ekipleri, Polis Haftası vesilesiyle polis teşkilatını unutmadı ve bayramlarını kutlayarak minik bir jestte bulundu.

Aksaray Belediyesi Zabıta ekipleri, Polis Haftası’nın anlamını ve önemini vurgulayarak, polis teşkilatının bayramını kutlamak için anlamlı bir adım attılar. Zabıta ekipleri, Polis Haftası vesilesiyle polis teşkilatının bayramını tebrik etmek amacıyla vatandaşlara kolonya ve şeker ikramında bulundular.

Bu jest, hem polis teşkilatına duyulan saygıyı göstermek hem de Polis Haftası’nın önemine dikkat çekmek adına yapıldı. Aksaray Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşların ve polis teşkilatının bayramını kutlayarak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu bir kez daha ön plana çıkardılar.Bu anlamlı jestle, Aksaray Belediyesi Zabıta ekipleri, polis teşkilatının özverili çalışmalarını ve toplumun huzur ve güvenliğine verdikleri önemi bir kez daha vurgulamış oldular.Haber; Hakan Hidayet Deniz