Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğlence ve keyfin merkezi için; Soba ve Mangalın adresi işte burada!

EMİN SOBA VE ISI

EMİN SOBA VE ISI GEREÇLERİ OLARAK TÜM MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR:

Aksaray’da hizmet veren Emin Gökkaya, şehirde soba, semaver ve mangal gibi ürünlerin üretimini gerçekleştiriyor. İş yeri, yaz döneminde mangal ve semaver üretimine, kış aylarında ise soba ve soba parçalarının üretimine odaklanıyor.
Gökkaya, işlerinin yeni olmasına rağmen hareketli bir dönem geçirdiklerini ve bu sürecin devamını umduklarını belirtti. 18 yıldır bu sektörde çalıştığını ve kendi işini kurma kararı aldığını ifade eden Gökkaya, müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutarak üretim yapmayı amaçladıklarını vurguladı.
Fiyatlar konusunda da bilgi veren Gökkaya, en ekonomik mangalın 300 TL’den başladığını ve bin 500 TL’ye kadar çeşitlilik gösterdiğini belirtti. Sobaların ise 3 bin TL’den başlayarak 15 bin TL’ye kadar değişen fiyat aralıklarında olduğunu açıkladı.
İş yerinin konumunu da aktaran Gökkaya, Yeni Sanayi Sitesi’nde, 1002 blokta ve yeni yapılan büyük caminin arkasında bulunduklarını ifade etti. Küçük ve büyük boyutta saç, mangal, soba ve diğer ısıtma gereçleri ile müşterilerine hizmet verdiklerini belirten Gökkaya, her türlü özel siparişi karşılayabileceklerini ve müşterilerini iş yerlerine beklediklerini dile getirdi. Gökkaya açıklamasında, “Biz işyerimizde soba üretiyoruz. Şu an yaz dönemi olduğu için mangal, semaver onunla birlikte baca bileziği gibi yazın gidebilecek malzemeler üretiyoruz. Kışın da soba, soba kovası, sobanın yedek parçalarını üretiyoruz. Biz işyerimizi yeni açtık. Ben bu mesleğin içindeydim zaten. 18 yılın sonunda bir kendi işimi yapıp ticarete atılmayı düşündüm. İşyerimizi açtığımızdan itibaren hareketlilik hep vardı. Hep de böyle olmasını umut ediyoruz. Tüm müşterilerimizi bekliyoruz. Küçük sac, büyük sac, sac tavalar her ölçüde, her boyutta üretiyoruz. Yine özel mangal ve soba üretebiliriz. Müşterilerimizden sipariş bekliyoruz. El arabası, ızgara telleri, şiş, yelpaze, mangal üzerine ne gerekiyorsa hepsini satıyoruz. Emin Soba ve Isı Gereçleri olarak tüm müşterilerimizi bekliyorum.” dedi.

Haber: Avni KURU