Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEB öğrencilere ara tatil kitapçıkları hazırladı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 6-14 tarihleri arasında gerekecek olan ara tatilde öğrencilerin evde ailelileri ile değerli zaman geçirmeleri için öğrencilere yönelik Ara Tatil Etkinlik Kitabı” hazırlandı açıklandı.
Okul öncesi eğitim, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hazırlanan “Ara Tatil Etkinlik Kitabı” kapsamında öğrencilerin zamanın kıymetini bilemeleri, değerli kullanmaları ve niteliklerinin arttırılması amaçlandı.
Bu kapsamda Bakanlık tarafından hazırlanan kitap başlıkları ise Okul Öncesi Eğitim Ara Tatil Takviminde; “Doğada Bir Gün”, “Aile Zamanı” “Günün etkinliği” başlıklarına yer aldı. İlkokul öğrencilerine yönelik 7’den 70’e İlkokul Ara Tatil Etkinlik Kitabında Ramazan Bayramı ile ilgili konular hazırlanırken ortaokul öğrencileri 7’den 70’e Ara Tatil Etkinlik Kitabında ise derslere yönelik etkinlikler, deneyler ve manevi değerler işlendi.
Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kitapta EBA’da yer alan içeriklere öğrencilerin beğenisine sunuldu. Bakanlık tarafından hazırlanan kitaplara ulaşmak isteyenler MEB’in resmi internet adresinden ulaşabilecek.

Haber: Fatma Altınok