Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Aksaray’da kazandı: Yeşilova ve Yeşiltepe Belediyeleri İçin Mazbatalar Alındı!

İYİ Parti Aksaray’da kazandı:

İYİ Parti Aksaray’da kazandı: Yeşilova ve Yeşiltepe Belediyeleri İçin Mazbatalar Alındı!

Aksaray’da 31 Mart yerel seçimlerinin ardından netleşen sonuçlarla birlikte, İYİ Parti’nin birisi ilçe üç seçim yerinin kazanmasının zaferi kutlandı.
Yeşilova ve Yeşiltepe belediyeleri için mazbatalarını alan İYİ Parti adayları, partililerle birlikte sevinci adliye önünde paylaştı.


Aksaray’da yapılan yerel seçimlerin ardından, İYİ Parti’nin Yeşilova ve Yeşiltepe belediyelerinde elde ettiği zafer, mazbataların alınmasıyla resmileşti. Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar ve Yeşiltepe Belediye Başkanı İsmail Akpınar, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İyi Parti il Başkanı Sercan Belgemen, merkez ilçe başkanı Osman Yılmaz, kadın politikaları başkanı Naciye Akkuş Türk ve parti yöneticileri eşliğinde adliye binasına gelerek mazbatalarını aldılar. Sevinci birlikte paylaşan İYİ Parti heyeti, Aksaray’ın geleceği için umut dolu mesajlar verdi.
İYİ belediyecilik anlayışının Aksaray’a hayırlı olması temennisinde bulunulurken, partililerin coşkusu adliye önünde bir kez daha yankılandı.
İyi Parti’nin Yeşilova’da seçimi kazanması İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır’ın kendi kasabasında ve hemen yanı başında bulunan Yeşiltepe kasabasında da seçimi kazanması Milletvekili Turan Yaldır ile partililerin özel başarısı olarak nitelendirildi.

Haber: Avni KURU