Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Aktürk, “Hep ilk selam veren olabilmek için ansızın kapıları çalmaya devam edeceğiz”

AK Parti Aksaray İl

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti teşkilatı tarafından Ramazan ayı boyunca yapılan çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu.
Aktürk merkez, ilçe, kasaba ve köylerde düzenlenen iftar programlarına katıldıklarını dile getirerek vatandaşlarla iftar sahur ve teravihlerde bir araya geldiklerini belirtti.
İl Başkanı Aktürk yaptığı açıklamasında; “Bizler AK Parti teşkilatları olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazanda da programlarımıza ara vermeden devam ettik. Ana kadememizle, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanımız Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanımız Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanımız Şükrü Öztürk, yönetim kurulu üyelerimiz, diğer ilçe başkanlarımız, İGM üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızla tam bir seferberlik içerisinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hane ziyaretlerimizle vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip sıkıntılarına ortak olduk. Teşkilatımızın 3 kademesiyle ayrı ayrı her gün farklı evlerde farklı ailelere misafir olduk. Ramazan ayının ilk gününden son gününe kadar 48 mahallemizde iftar öncesi çat kapı ziyaretlerde bulunduk” dedi.
‘Dolu dolu bir Ramazan geçirdik’ diyen İl Başkanı Aktürk, “Bu bağlamda bugüne kadar sahur sofralarınıza konuk olduk, iftar buluşmalarında toplandık, teravih namazı sonrasında hemşerilerimizin hoş sohbetlerine katıldık. Gün boyunca çat kapı esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Yaşlılarımızın, hastalarımızın, engelli kardeşlerimizin kapılarını çaldık. Resmi kurumlar ve STK’lar ile de çeşitli ziyaretler gerçekleştirip yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bütün bunları sadece il merkezimizle sınırlamayıp ilçe ve beldelerimizde de faaliyetlerde bulunduk. Her gün farklı ilçelerimizde, köylerimizde organize edilen iftar programları ile vatandaşlarımız ile bir araya gelmenin sevincini, mutluluğunu yaşadık. Hamdolsun bu sene de teşkilatımızla birlikte dolu dolu bir Ramazan geçirdik. Ramazan ayı boyunca büyük bir özveri ve Allah rızasını almak için mahalle mahalle gezerek gönüllere dokunan bütün dava kardeşlerime teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada hemşerilerimizin arasında olmaya, hep ilk selam veren olabilmek için ansızın kapıları çalmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşmasına yer verdi.

Haber: Fatma Altınok