Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Merkez İlçe Genel Meclis Üyeleri ve Merkez İlçe Belediye Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı. 31 Mart 2024 tarihinde geçekleşen mahalli idareler seçimlerinin ardından seçim sonrası süreç devam ediyor.
Yerel seçimlerde Merkez İlçe Genel Meclis Üyeleri olarak 2, Merkez İlçe Belediye Meclis Üyeleri 11 olmak üzere toplamda 13 kişi görevine başlamak için mazbatalarını aldı.
Aksaray Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyelerim Halil Demiray, Ferhat Birge ve Merkez İlçe Belediye Meclis Üyeleri ise; Mehmet Yardımlı, Meriç Keskin, Çiğdem Er, Ayhan Özkök, Hakan Ülkü, Hasan Bayraktar, Av. Yunus Emre Özdemir, Şammas Patır, Yunus Abaklı, Yusuf Çalışkan ve Ayşe Nur Çakmak mazbatalarını teslim aldı.
İlçe Seçim Kurulu’ndan Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Ahmet Barış’ta mazbata alma törenine katılım sağladı.
MHP Aksaray İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise; “Kıymetli İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Rabbimiz Aksaray’ımız ve hemşehrilerimiz için güzel işler ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” şeklinde ifade yer aldı.

Haber : Fatma Altınok