Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ziraat Odası; Birlik ve Beraberlik İftarını Düzenledi!

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ın önderliğinde düzenlenen iftar programı, Aksaray’ın ileri gelenleri için bir buluşma noktası oldu. Ramazan ayının ruhuna vurgu yapılırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Aksaray Ziraat Odası, Ramazan ayının manevi atmosferinden faydalanarak bir iftar programı düzenledi. Programa Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları, daire müdürleri, Ziraat Odası üyeleri ve köy muhtarları katıldı. Emin Koçak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının manevi atmosferini vurgulayarak, şehirdeki dayanışma ve birlik ruhunun önemine dikkat çekti. Katılımcılara hayırlı bayramlar dileyen Koçak, tarım sektörünün önemine ve çiftçilerin katkılarına da vurgu yaptı.Program, dostluk ve işbirliği içinde geçerken, Aksaray’ın tarım ve ziraat alanındaki gelecek perspektifleri üzerine de fikir alışverişi yapıldı. Aksaray Ziraat Odası’nın düzenlediği bu iftar programı, şehirdeki sosyal ve kültürel etkinliklere verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

İftar programında konuşma yapan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan ayının birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğine dikkat çekerek 2024 mahalli seçimlerinde destek veren herkese teşekkür etti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’da burada yaptığı konuşmada; Belediye Başkanı Evren Dinçer ve muhtarlara hayırlı olsun dileklerini sunarak birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray’a hizmet edeceklerinin vurgusunu yaptı. Konuşmalarının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. Programa katılan herkes Kadir gecesinin önemine dikkat çekerek Ramazan bayramının huzur ve güven içinde geçmesi temennisinde bulundu. Haber; Fatma Altınok