Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelişim Antrenörü Yılmaz Ünsal; “Hedefimiz gelişimde öncü olmak”

Aksaray futbolunun gelişimine önemli

Aksaray futbolunun gelişimine önemli katkılar sağlayan Osmanlı 1453 SK’nın U16 ve U17 yaş gruplarında mücadele eden Gelişim Antrenörü Yılmaz Ünsal, kulübün hedeflerini açıkladı. Ünsal, “Hedefimiz gelişimde öncü olmak” diyerek genç futbolcuların yeteneklerini en üst seviyeye çıkarmayı amaçladıklarını belirtti.

Aksaray’da gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması ve futbol ile gelişimlerine katkı sağlamaları amacıyla alt yapı kategorilerinde mücadele eden Osmanlı 1453 SK, U16 ve U17 kategorilerinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelişim Antrenörü Yılmaz Ünsal liderliğindeki ekip, gençlerin geleceğe hazırlanmaları için kararlılıkla çalışıyor ve hem kendi kategorilerindeki başarıyı hem de A takımda forma şansı elde etme fırsatını hedefliyor.

Gelişim Antrenörü Ünsal, gençlerin daha profesyonel bir alt yapı eğitimi alması için çalışmalarını sürekli yenileme hedefi doğrultusunda yürüttüklerini vurguladı. Ünsal, “Çocukların sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da üst seviyeye hazırlanması gerekiyor. Özenle seçilen yetenekli alt yapı sporcularımızın sadece yetenekleriyle değil, aynı zamanda fiziksel ve zihinsel bir alt yapı sürecinden geçerek A takıma kazandırılmaları ana hedefimizdir.” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Ünsal çocukların saha içindeki performanslarıyla birlikte saha dışında da kendilerini ve kulübü en iyi şekilde temsil etmelerini sağladıklarını ifade etti. Tüm bu özelliklerle birlikte Aksaray’da gelişimin öncüsü olmayı hedeflediklerini belirten Ünsal, genç futbolcuların kişisel ve sportif gelişimlerine odaklanarak geleceğe umutla bakıyor.

Haber: Ağustos Gerçe