Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tuzgölüspor, Kavaklıspor’u ile karşı karşıya gelecek

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 7. Grup’ta mücadele eden Aksaray temsilcisi Tuzgölüspor, Cumartesi günü saat 12.00’de Dağılgan 2 Nolu Saha’da Mersin temsilcisi Kavaklıspor’u konuk edecek.

Tuzgölü Kadın Futbol Takımı, Mersin takımları arasında gösterdiği performans ve topladığı 17 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligde oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yoluna namağlup devam eden Tuzgölüspor, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı karşılaşmada Kavaklıspor’u 7-2 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

Ligin bitimine sadece iki hafta kala, Tuzgölüspor hem liderlik pozisyonunu korumak hem de play-off’ları garantilemek için Kavaklıspor karşısında galip gelmeyi hedefliyor.

Antrenör Mihman Altıntop yönetimindeki takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Bu durum, teknik ekip ve oyuncular arasında güven ve motivasyonun yüksek olduğunu gösteriyor.

Tuzgölüspor, Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada taraftarlarını tribünlere bekliyor. Takımın taraftar desteğiyle birlikte liderlik yolunda önemli bir adım atması hedefleniyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz