Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Menemenspor karşılaşması hazırlıklarına başladı

Türkiye ikinci ligi kırmızı

Türkiye ikinci ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor hafta içi karşılaşmasında, ligin 33. Haftasında 3 Nisan çarşamba günü deplasmanda Somaspor‘a 2-1 mağlup olmuştu.

Somaspor’a 2-1 mağlup olmuştu

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 53. dakikasında Somasporlu Kenan Fakılı’nın penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirmişti. Bu gole 68 Aksaray Belediyespor, 67. dakikada Fatih Somuncu ile cevap vermiş skoru 1-1’e getirmişti. Somaspor takımından Oğuzhan Ayaydın 75. dakikada uzaktan attığı sert şut takımını galibiyeti taşıyan golü atarken takımının sahadan 2-1 galip gelmesini ve sahadan da üç puanla ayrılmasını sağlamıştı.

Sıralaması değişmedi

Bu skorla 68 Aksaray Belediyespor haftayı 39 puanla 11. sırada tamamlarken, Somaspor ise puanını 44 yapmış 9’uncu sıraya da yerini korumuş oldu. Aksaray Belediyespor, deplasmanda aldığı mağlubiyete rağmen altındaki takımlarında mağlup olması ile sıralamasında her hangi bir değişiklik yaşanmadı.

Menemenspor maçı Pazar günü!

31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinden dolayı hafta içinde oynanmayan karşılaşmalar hafta arası oynandıktan sonra ligdeki 34. hafta maçları da 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak.

Yılmaz Vural, Aksaray’a geliyor!

Temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor Pazar günü sahasında ligde 57 puanla play off mücadelesi yapan ve Türkiye liglerinin tanınmış ünlü, renkli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural’ın teknik adamlığını yaptığı Menemen futbol kulübü takımını konuk edecek. Ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşmayı Aksaray Belediyespor Fatih Somuncu’nun attığı golle 1-0 kazanmıştı.

Menemenspor mesaisi başladı

Aksaray Belediyespor 7 Nisan Pazar günü saat 15:00’te Dağılgan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına Soma‘dan döndükten sonra hemen başladılar. Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetimdeki çalışmalara tüm futbolcular katıldılar.

Aksaraylı sporseverler ülkemizin ünlü teknik direktörü Yılmaz Vural’ın takımı Menemen futbol kulübü ile yapılacak olan karşılaşmayı pazar günü güneşli temiz bir havada izleme fırsatı bulacaklar. Ligde son hafta maç yapmayacak Aksaray Belediyespor ligin ilk yarısında galip geldiği rakibini Aksaray’da da mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Ligin tamamlanmasına beş hafta kala, Aksaray Belediyespor son haftayı maç yapmadan geçeceği için Menemen futbol kulübü ile oynayacağı müsabakanın ardından takımımız daha sonraki hafta Denizlispor deplasmanına gidecek. Daha sonraki hafta Sarıyer takımını konuk ettikten sonra Düzcespor deplasmanında ligi tamamlayacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz