Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye’nin Gençleri Sahne Alıyor: 19 Mayıs’ın 105. Yılında Unutulmaz Bir Kutlama İçin Gençler Aranıyor!

Gençlik Spor Bakanlığı, Türkiye’nin

Gençlik Spor Bakanlığı, Türkiye’nin 81 ilinden gençler arıyor. Türkiye genelinde gerçekleşecek olan 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında yer almak isteyen gençler, bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın resmi web sitesi üzerinde başvuru yapabilecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programlarının bu yıl 105’incisinin yapılacak olması nedeniyle görkemli bir organizasyon yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan organizasyon kapsamında, Türkiye’nin farklı noktalarından gençler aranıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Osman Bak tarafından yapılan duyuruda, “Milli Mücadele; Bitmeyen Yolculuk” programı kapsamında yer alacak gençler arandığını ifade edildi.

Aksaray Gençlik Spor İl Müdürlüğü de, düzenlenecek olan bu organizasyonda yer almak isteyen gençler için duyuruda bulundu. Yapılan duyuruya göre 19 Mayıs organizasyonlarında yer alabilmek adına başvuru için son gün 15 Nisan olarak kaydedildi. Konu hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için Gençlik Spor Bakanlığı’nın resmi web sitesi ve sosyal medya kanallarından faydalanmak mümkün.

Haber: Ağustos Gerçe