Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Yayatan; adalet yerini buldu, şimdi hizmet zamanı!

MHP’den beş yıl aradan

MHP’den beş yıl aradan sonra yeniden Güzelyurt ilçesine bağlı Selime Belediye Başkanı seçilen Turgut Yayatan, kasaba halkına teşekkür ederek, hizmetlerine ayrılmadan devam edeceğini belirtti.

Yayatan, yapmış olduğu açıklamada, “Çok değerli kasaba halkım, Analarım, Bacılarım, Gardaşlarım, Sevgili Çocuklar. Hepinize selam olsun.” diyerek sözlerine başladı.
Yayatan açıklamasına şöyle devam etti:

“Değerli kasabalım, kıymetli halkım, şahsım ve ekibim adına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı ayrı ayrı hepinize şükranlarımı sunar, teşekkür ederim.” diyerek destekler için minnettarlığını ifade etti.

Yayatan, kasaba halkından aldığı destek ve güçle beş yıl boyunca Selime’ye ve halkına hizmet etmek için ayrılmadan, ayrışmadan çalışacağını vurgulayarak, “Hak ve adaletin yerini bulduğuna inanıyorum. Bu sonucun kasabamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, her birinize ayrı ayrı teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun.” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Turgut Yayatan’ın yapmış olduğu bu teşekkür açıklaması, Selime kasabasında yeni dönemde hizmetlerin devam edeceği ve toplumla birlikte çalışmaya odaklanılacağına dair önemli bir mesaj içeriyor.
Başkan Yayatan, Adalet yerini buldu. Şimdi hizmet zamanı” dedi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz