Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu ve eşi, çocuklar eğlenceli bir Ramazan gecesi yaşadı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, eşi Canan Kumbuzoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk evleri sitesinde kalan öğrencilerle birlikte eğlenceli Ramazan gecesi yaşadı.
İslam coğrafyasında önemli aylardan biri olarak kabul edilen Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşılırken Vali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, çocuk evleri sitesinde katılan çocuklarla eski Ramazan günlerini yaşamak amacıyla düzenlene özel bir etkinlikte katılım sağladı.
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, eşi Canan Kumbuzoğlu, Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak ve İl protokolünün katılım sağladığı etkinliğe, İl Müdürü Nurettin Ulaş ve Kuruluş amirleri ev sahipli etti.
Çocuk eviler sitesinde kalan çocuklarla keyifli bir iftar programı gerçekleştiren Vali Kumbuzoğlu, çocuklarla yakından ilgilenecek onlarla birlikte eğlenceli anlar yaşadı.
Program, palyaço ve Nasreddin Hoca gösterileri ile devam ederken Vali eşi Canan Kumbuzoğlu pamuk şeker yaparak çocuklara ikram etti.
Vali Kumbuzoğlu bu denli bir organizasyonun gerçeklemesinde duyduğu memnuniyet dile getirerek çocuklar birlikte eğlenceli bir Ramazan gece yaşadı.

Haber: Fatma Altınok