Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UYUŞTURUCU OPERASYONU

aksaray’da 2 ayrı müstakileve

aksaray’da 2 ayrı müstakileve operasyon düzenleyen polis, seralar içerisinde 195 kök hint keneviri vesatışa hazır kurutulmuş 8 kile esrar maddesi ele geçirdi

aksaray’da uyuşturucuylamücadele kapsamında geniş çaplı çalışmalar yapan İl emniyet müdürlüğü narkotiksuçlarla mücadele (nsm) Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla uyuşturucutacirlerine göz açtırmıyor. uyuşturucu tacirlerinin adeta korkulu rüyası halinegelen ekipler, yaptıkları operasyonlarla uyuşturucuya kesinlikle geçitvermiyor.

Çalışmalar kapsamındayavuz sultan selim mahallesi’nde bulunan yasin e. (49) ve kurtuluşmahallesi’nde mehmet d. (40) isimli şahısların bahçelerinde hint keneviribitkisi yetiştirdiği bilgisine ulaşan İl emniyet müdürlüğü narkotik suçlarlamücadele Şubesi ekipleri, 2 ayrı adresi ve 2 şüpheliyi teknik ve fizikseltakibe aldı. yaklaşık 1 hafta süren teknik ve fiziksel takibin ardından yeterlidelil ve bulgulara ulaşan nsm ekipleri operasyon için düğmeye bastı. 2 müstakileve eş zamanlı olarak operasyon düzenleyen polis ekipleri, evlerin bahçesindeoluşturulan 6 adet sera içerisinde 195 kök hint keneviri bitkisi ele geçirdi.ayrıca evlerde yapılan aramalarda 9 çuval içerisinde 8 kilogram satışa hazırvaziyette kurutulmuş uyuşturucu hint keneviri bitkisi ve hassas terazi elegeçirildi. 

olayla ilgili 2 şüphelide gözaltına alınırken, savcılık tarafındanbaşlatılan soruşturma sürüyor. 

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kırıkkale’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4
Sıradaki Haber Uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli yakalandı