Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Adliyesi Birlik ve Beraberliğini İftarla Taçlandırdı!

Aksaray Adliyesi, Cumhuriyet Başsavcısı

Aksaray Adliyesi, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir’in öncülüğünde düzenlenen iftar yemeği programlarıyla birlik ve beraberliği pekiştirdi. Hakimler, savcılar ve personel, samimi bir ortamda bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini yaşadı.

Aksaray Adliyesi, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir’in liderliğinde özel iftar yemeği programları düzenledi. 14-19-21 ve 28 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliklerde, adliye çalışanları, hakimler ve Cumhuriyet savcıları, aileleriyle birlikte samimi ve sıcak bir ortamda bir araya geldi.İftar sofralarında birbirleriyle sohbet eden ve günün yorgunluğunu atma fırsatı bulan katılımcılar, dualar eşliğinde açılan iftar sofralarında manevi bir atmosfer yaşadılar.

Bu özel etkinlikler, çalışma arkadaşlarının bir araya gelmesini ve kaynaşmasını sağlayarak birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirdi.Aksaray Adliyesi çalışanları, “Bu anlamlı iftar yemeği programlarını düzenlenmesinde vesile olan Cumhuriyet Başsavcımız Adem Aydemir’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu etkinlikler, çalışma arkadaşlarımızın bir araya gelmesini ve kaynaşmasını sağladı” dedi.

Haber; Ağustos Gerçe