Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Güleç, sağlık merkezlerinde bir dizi ziyarette bulundu

Aksaray Sağlık İl Müdürü

Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, sağlık alanında verilen hizmetleri yakından takip etmek amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. İl genelinde faaliyet gösteren sağlık merkezlerini tek tek ziyaret eden İl Müdürü Güleç, sağlık merkezlerinde incelemelerde bulunuyor.

Sağlık İl Müdürü Güleç, ziyaretleri kapsamında, Gülağaç İlçe Devlet Hastanesi, Gülağaç Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezini, Demirci Şehit Oğuz İlker Tosun Aile Sağlığı Merkezi, Doğantarla Aile Sağlığı Merkezi, Saratlı Aile Sağlığı Merkezi ve Gülpınar Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

Sağlık merkezlerinde bir dizi incelemelerde bulunan İl Müdürü Güleç burada ilgili birimlerden iş ve işleyiş hakkında bilgiler aldı. Sağlık merkezlerinde verilen hizmetler hakkında detaylı bilgiler alan Güleç, hizmetlerin iyileştirilmesi ve verimli hale getirilmesi amacıyla istişarelerde bulundu.

İl Müdürü Güleç, daha sonra sağlık personelleri ile bir araya gelerek personellerin görüş ve önerilerini dinledi. İl Müdürü Güleç sağlık personellerinin özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok