Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pelinsu Yıldırım Demir; “Biz Aksaray’ın ve Aksaraylının yanında olmaya adayız”

  Cumhuriyet Halk Partisi

 

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, seçimlere saatler kala açıklamalarda bulundu. Pelinsu Yıldırım Demir’in gündeminde vatandaşların yaşamış olduğu zorlu ekonomik koşul şartları yer aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi adına Aksaray’da belediye başkanlığına aday olan Pelinsu Yıldırım Demir, adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana yaptığı açıklamaların pek çoğunda vatandaşın gündeminde seçimin yer almadığını ifade etmişti. Pelinsu Yıldırım Demir, yerel seçimlere saatler kala bu ifadesini bir kez daha yineledi.

Yerel seçimlere yönelik açıklamada bulunan Pelinsu Yıldırım Demir, “İlk günden beri diyorum ki Aksaray’da vatandaşın gündeminde seçim yok. Vatandaşın gündeminde geçim var. 31 Mart’tan sonra bu şehirde seçim gündemi bitecek ama emeklinin, esnafın, asgari ücretlinin, dar gelirlinin geçim gündemi bitmeyecek. O yüzden bir belediye başkan adayı olarak bunun altını özellikle yeniden çizmek istiyorum. Bizler, ezilen karıncanın kardeşi olmaya adayız. Kibirden kuleleri olan, ulaşılamayan, bulunamayan Belediye Başkan Adayı değil, ezilen karıncanın kardeşi olmaya adayız. Biz Aksaray’ın dert küpüne dönmüş her köşesinde sorunu olan Aksaray’ın ve Aksaraylının yanında olmaya adayız. Sık sık da sahada bunu dile getirdik. Enflasyon dipsiz bir kuyu diyenler, enflasyonu yaratan o canavarı büyüten ve bu hale getirenlerdir. Enflasyon dipsiz bir kuyuysa emekliyi de, esnafı da, asgari ücretliyi de o dipsiz kuyuya siz attınız. Buradan hemşehrilerime sesleniyorum. Gelin Türkiye’yi ve şehrimizi bu dar boğazdan, bu kötü yönetimden kurtaralım” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe