Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Geleceğin Yıldızları İftar Sofrasında Buluştu!

Aksaray’da Gençlik ve Spor

Aksaray’da Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Sporcu Eğitim Merkezi’nde kalan geleceğin şampiyonlarıyla iftar yemeğinde buluştu. Müdür Yıldız, sporcuları büyük başarılar için cesaretlendirerek milli gururun temsilcisi olmaları için destek verdi.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporun geleceği olarak gördüğü genç sporcularla bir araya gelmek üzere Sporcu Eğitim Merkezi’nde iftar yemeği düzenledi. İftar programında sporcularla samimi bir ortamda buluşan Müdür Yıldız, gençlere cesaret veren ve motive eden sözlerle gelecekteki başarılarının altını çizdi.Sporcularla bir süre sohbet eden İl Müdürü, onlardan büyük başarılar beklediklerini vurgulayarak, aldıkları başarılarla Ay Yıldızlı bayrağı dalgalandırıp, İstiklal Marşı’nı söyleterek Türkiye’yi gururlandırmalarını istedi.

Genç sporcular ise Müdür Yıldız’ın teşvik edici sözlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, gelecek müsabakalarda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına söz verdiler.Bu anlamlı buluşma, Aksaray’da sporun ve gençlerin geleceğine dair umutları yeşerten bir atmosfer oluşturdu. Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ın sporcu gençlere verdiği destek ve teşvik, gelecekteki spor başarılarının temelini oluşturacak gibi görünüyor.

Haber; Ağustos Gerçe