Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Helvadere belediye başkan adayı Tezgel iddialı konuştu

Helvadere Büyük Birlik Partisi

Helvadere Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan adayı İsa Tezgel Kasabanın gelişim ve büyümesi için hedeflenen projeler ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçmişte Helvadere kasabasına sağlıkta, eğitimde, tarımda, hayvancılıkta, turizmde, büyük destekler veren Helvadere Büyük Birlikte Partisi (BBP) Belediye Başkan adayı İsa Tezgel yine iddialı konuştu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine az bir zaman kala Helvadere kasabası için hazırlıklarını sürdüren Belediye Başkan adayı Tezgel, birçok alanda çalışmalar yürüteceğini aktardı.

“Geçmişte yaptıklarımızla övünüyoruz gelecekte yapacaklarımızla söz veriyoruz” diyen Tezgel Helvadere’de eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa birçok alana destek vererek kasaba ve halkına büyük katkı sağlamayı hedefliyor.

Eğitimde çığır aştıklarını dile getiren Tezgel, eğitme yine hak ettiği desteği bundan sonra da vereceklerini vurguladı. Çalışmalarını bunlarla sınırlı tutmayıp tarım alanında da büyük bir yatırım yapmayı hedefleyen Tezgel, tarımın bir sektör haline gelmesi için kasabaya yeşil hattı kazandıracağını söyledi.

Belediye Başkan adayı Tezgel Helvadere vatandaşlarına müjdeli haber vererek konuşmalarını sonlandırdı. Tezgel Helvadere kasabasında bulunan sağlık ocağını mevcut yerinden kaldırarak vatandaşların  daha iyi bir şekilde kullanabileceği merkezdeki kamu binalarından birine taşacaklarını ifade etti.

Haber: Fatma Altınok