Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Adayı İrfan Çıtak: “Halkımızın verdiği destekten asla pişman olmayacak!

MHP’nin Aksaray Belediye Başkan

MHP’nin Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, saha çalışmalarını sürdürerek Aksaraylılara geniş kapsamlı hizmetleri vaat ediyor ve halkın verdiği destekten gurur duyuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, seçim öncesi son haftalarda teşkilatlarıyla birlikte saha çalışmalarını hızlandırdı. MHP kadın kolları teşkilatı, Ülkü Ocakları, Kamu-Sen ve TÜRKAV gibi kuruluşlarla bir araya gelerek Aksaraylılara projelerini ve vaatlerini aktarıyor.

Çıtak, teşkilatlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Aksaray’ın her kesimine hitap edecek geniş kapsamlı hizmetler sunacaklarını belirtti. Sağlık, eğitim, turizm, ulaşım, alt ve üst yapı gibi alanlarda hazırladıkları projelerle Aksaray’ı modern bir kent yapısıyla donatmayı hedeflediklerini ifade etti.

Aksaraylıların değişim isteğine güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Çıtak, MHP’ye duydukları güvenin seçim atmosferinde oldukça yüksek olduğunu dile getirdi. Halkın her kesiminden aldıkları destekle motive olduklarını ve inançlarının her geçen gün daha da güçlendiğini belirten Çıtak, halkın gösterdiği ilgi ve samimiyetin kendilerini daha da cesaretlendirdiğini söyledi.

Çıtak, gelecekte halkın verdikleri destekle gurur duyacakları hizmetler sunacaklarını ve Aksaray’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini ifade etti. Kendisinin Aksaray’ın öz evladı olduğunu ve halkla her zaman iç içe olduğunu belirten Çıtak, geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da halkın yanında olacaklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini sözlerine ekledi.

Haber: Avni Kuru