Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da, Iğdırspor taraftarı Diyadin’i istifaya davet etti!

Iğdırspor Taraftarlarından Teknik Direktör

Iğdırspor Taraftarlarından Teknik Direktör Metin Diyadin’e İstifa Baskısı!

Türkiye ikinci ligi kırmızı grubunda 31. hafta müsabakasında Aksaray Belediyespor sahasında Iğdır Spor’u konuk etti.
Karşılaşma 1-1 sona erdi. karşılaşma bu skorla sona erince Iğdırspor haftayı 60 puanla üçüncü sırada tamamlarken, Aksaray Belediyespor ise 39 puanla 11. sırada haftayı tamamlayan takım oldu.
Karşılaşmayı yaklaşık 1000 km mesafeden Aksaray’a gelerek izleyen Iğdır sporlu taraftarlar da vardı.
Maçtan sonra Iğdırsporlu taraftarlar futbolcuları tribünlere davet ederek kalan haftalarda takımı şampiyon olması için ellerinden gelen mücadeleyi yapmalarını istediler.
Iğdır sporlu taraftarlar futbolculara bu sözleri söyledikten sonra toplu şekilde takımın teknik direktörü ve 27 haftadır takımda teknik direktörlük görevinde bulunan Metin Diyadin içinde istifa tezahüratında bulundular.
Iğdırspor teknik direktörü Metin diyadin Aksaray Dağılgan Stadyumu’nda moralı bozuk şekilde takım otobüsüne doğru tek başına yürüyerek gitti.
Spor taraftarlarının ‘Diyadin istifa’ sözlerinin ardından teknik heyette alınan skorla birlikte moral bozukluğu da yaşandı.

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grubu’nda Aksaray Belediyespor ile oynanan maçın ardından Iğdırspor taraftarları, takımın teknik direktörü Metin Diyadin’e istifa çağrısında bulundu.

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grubu’nda 31. hafta mücadelesi nefesleri kesti. Aksaray Belediyespor ile Iğdırspor arasındaki karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanırken, maçın ardından Iğdırspor tribünlerinde yaklaşık 1000 km mesafeden maçı izlemeye gelen Takımın şampiyonluk mücadelesinde daha fazla çaba gösterilmesi gerektiğini düşünerek futbolcuları tribünlere çağırdılar.
Iğdırspor taraftarları, teknik direktör Metin Diyadin’e de istifa çağrısında bulundular.

Diyadin, taraftarların istifası ile ilgili olarak her hangi bir açıklama da bulunmadan tribünden uzaklaşırken, takımın moralinde de olumsuz etkiler meydana geldiği gözlendi. Taraftarların bu istifa baskısı, Iğdırspor camiasında büyük yankı uyandırdı ve gelecek haftalardaki maçlarda takımın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.
Haber; Hakan Hidayet Deniz

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen 3.
Sıradaki Haber Aksaray’da 3. Bağ Bozumu ve Pekmez Festivali’nde Coşku Zirveye Çıktı!