Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortaköy’de Verenel Derneği Temsilciliği Dualarla Açıldı!

Ak Parti, CHP, İyi

Ak Parti, CHP, İyi Parti ve STK Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen açılışta dualarla Verenel Derneği Ortaköy temsilciliği hizmete girdi!

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde, Zafer Mahallesi Muhtarı Ekrem Gözüm’ün öncülüğünde Verenel Derneği’nin Ortaköy temsilciliği dualarla açıldı. Açılışa, Ak Parti Belediye Başkan Adayı İzzet Demiryürek, Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Emre Yeşilöz, Verenel Derneği Başkanı Serdal Seyyirden, CHP Ortaköy İlçe Başkanı Mübaat Güneyli, İyi Parti Ortaköy İlçe Başkanı Elvan Konar, birçok mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Zafer Mahallesi Muhtarı Ekrem Gözüm ve Verenel Derneği Başkanı Serdal Seyyirden, derneğin hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ardından Ortaköy Müftüsü İdris Karakaya’nın yaptığı dua ile Verenel Derneği Ortaköy Temsilciliği’nin açılış kurdelesi kesilerek resmi olarak hizmete açıldı.

Açılışın ardından katılımcılar, yeni temsilcilik binasını gezip bir süre sohbet ettiler. Verenel Derneği’nin Ortaköy’deki faaliyetleriyle ilgili umut dolu bir başlangıç yapması bekleniyor.

Haber: Fatma Altınok