Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emine Erdoğan başkanlığında 81 ilin eşleri ve koruyucu aileler Çankaya Köşkünde buluştu

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun eşi Canan Kumbuzoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından yürütülen toplantıya katıldı.

Gönül Elçileri Projesi kapsamında Çankaya Köşkünde bir araya gelen ve 81 ilin vali eşlerinin davetli olduğu toplantıda yürütülen çalışmalar ele alındı.

81 ilden gelen Koruyucu Aileleri ve valilerin eşlerini misafir edilen toplantıda koruyucu aile sisteminin güçlendirmek amacıyla hedeflenen çalışmaları değinildi.

Emine Erdoğan iftar programında 81 ilin vali eşleri ve koruyucu aileler ile bir araya geldi. Gönül Elçileri Projesi kapsamında birçok çocuğun ailelerine kavuşurken duyduğu mutluluğa ortak olduklarını dile getiren Erdoğan, hedeflerinin çocuk ve aile sayısını arttırmak olduğunu vurguladı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun eşi Canan Kumbuzoğlu toplantıya yönelik yaptığı açıklamasında, “Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşi Emine Erdoğan Hanımefendi, kendi himayelerinde yürütülmekte olan Gönül Elçileri Projesi kapsamında, 81 ilden gelen Koruyucu Aileleri ve valilerimizin eşlerini misafir ettiler” Dedi.

Canan Kumbuzoğlu, açıklamasının devamın da;  “Proje, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturunun tam da vücut bulmuş hali. Çocuk, sevgi, merhamet, aile ve devlet… Bu kelimelerin aynı cümlede geçmesi bile insanın yüreğini ısıtmaya yetiyor.

Böyle anlamlı ve başarılı bir sosyal sorumluluk projesine hamilik ettikleri için kendilerini tebrik ediyor, nazik davetleri ve ev sahiplikleri ile bizlere ‘büyük bir aile’ olduğumuzu hissettirdikleri için de şükranlarımızı arz ediyoruz.” İfadesine yer verdi.

Haber: Fatma Akltınok