Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer; Şehrimizin gelişimi, esnafımızın güçlü desteğiyle mümkün olacak

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor.

31Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan mahalle idareler seçimlerine az bir zamana kala Partililer siyasi arenayı canlandırdı.  Belediye Başkan adayı Karacaer, adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana seçim çalışmaları yürüterek vatandaşların nabzını tuttu.

Çarşı esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkan adayı Karacaer ve beraberindeki heyet,  esnafın sorun ve talebini dinledi.  Esnafın sorun ve talebin çözüme kavuşturmak için çalışacağını ifade eden Karacaer, esnaf tarafından yoğun ilgi gördü.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Karacaer’e Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

Şehrin gelişiminin esnafın güçlü desteğiyle mümkün olacağını dile getiren Karacaer yaptığı açıklamasında, “Merkez İlçe Başkanımız Sayın Osman Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile çarşı esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımızın sorunlarına kulak vermek ve çözüm odaklı bir yaklaşımla hareket etmek, bizim için çok önemli. Çünkü şehrimizin gelişimi, esnafımızın güçlü desteğiyle mümkün olacak. İşbirliği ve dayanışma ruhu içerisinde, çarşımızı daha da canlandırmak için birlikte çalışacağız” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok