Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, kendi evinde Iğdır’ı konuk ediyor

Türkiye ikinci ligi Kırmızı

Türkiye ikinci ligi Kırmızı grubu’nda mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor ligin 32. haftasında 24 Mart 2024 Pazar günü saat 14:00’te Aksaray’da Dağılgan Stadyumu’nda Alagöz Holding Iğdır futbol Kulübü’nün konuk edecek.

32. haftaya girilirken Aksaray Belediyespor 38 puanla 10’uncu sırada yer alırken, Iğdırspor ise 59 puanla üçüncü sırada ve şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Ligin ilk yarısında Iğdır‘da oynanan karşılaşmayı Aksaray Belediyespor 2-1 kaybetmişti. Bu karşılaşmada Aksaray Belediyespor’un golünü Ali Küçik kaydetmişti.

Aksaray Belediyespor’un, Iğdırspor ile oynayacağı müsabaka öncesinde takımımızda kanat oyuncusu Cengiz Ötkün sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta görev alamayacak.

Aksaray Belediyespor bu maçın hazırlıklarına hafta boyunca teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde devam ettirdi.

Kendi sahasında ya da deplasman sahası fark etmeksizin tüm maçlarını kazanmak için sahaya çıkan Motolux 68 Aksaray Belediyespor futbol takımı Iğdırspor karşısına da sahaya galibiyet için çıkacak.

Ligde son haftalarda oynadığı maçlarda istediği performansı ortaya koyamayan ve son dört maçta sadece bir galibiyet alabilen siyah-beyazlı takım, Iğdırspor önüne galibiyet için çıkıyor.

Siyah beyazlı takım hedef ligi en üst sırada tamamlamak olacak. Aksaray Belediyespor küme düşme hattında bulunan takımla arasında 8 puan bulunurken ligin de tamamlanmasına 7 hafta var.

Aksaray Belediyespor ligin son haftalarına doğru yaklaşırken küme düşme korkusu yaşamak istemiyor. Ligde orta sıralarda yer alan Aksaray Belediyespor son haftalara girilirken istediği puanları alıp ligi rahat bir şekilde tamamlamanın çabası içerisinde bulunuyor.

Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmaya tüm taraftarları davet ederek “hayır mübarek günde taraftarlarımızın güzel bir müsabaka izlemelerini için Dağılgan Stadyumu‘na davet ediyoruz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe