Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekecikspor, U14 Türkiye Şampiyonası’nda Çeyrek Finalde Zafer Kazandı

Eskişehir’in Gururu Ekecikspor, Manisa

Eskişehir’in Gururu Ekecikspor, Manisa Akhisar Yıldırım karşısında sergilediği üstün performansla çeyrek final maçını 3-2 kazanarak adını finale yazdırmaya bir adım daha yaklaştı.

Eskişehir’in temsilcisi Ekecikspor, U14 Türkiye Şampiyonası’nda göz dolduran bir performans sergiliyor. Bugün Eskişehir’de oynanan çeyrek final mücadelesinde Manisa ekibi Akhisar Yıldırımspor’u konuk eden Ekecikspor, zorlu mücadeleden galip ayrıldı.

Maçın kahramanı ise Abbas Öztürk oldu. Ekecikspor’un başarılı oyuncusu, attığı üç kafa golüyle takımını galibiyete taşıdı ve hat-trick yaparak maçın adamı seçildi.

Ekecikspor, maç boyunca rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Ekecikspor, ikinci yarıda rakibin beraberliği yakalamasına rağmen son dakikalarda bulduğu golle sahadan 3-2 galip ayrılarak büyük sevinç yaşadı.

Cumartesi günü oynanacak olan İzmirspor maçı öncesinde moral bulan Ekecikspor, bir sonraki adımı atarak finale yükselmeyi hedefliyor.

Ekecikspor’un bu önemli zaferi, Eskişehir futbol camiasını gururlandırdı ve şampiyona heyecanını doruk noktaya taşıdı. Haber: Hakan Hidayet DENİZ

Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon
Sıradaki Haber Aksaray’da sıcak buluşma; Minik öğrenciler sokak hayvanları ile yakından ilgilendi