Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD HEYETİNDEN ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

müstakil sanayici ve İşadamları

müstakil sanayici ve İşadamları derneği (mÜsİad) aksaray Şube başkanı eyüp dağdaş, yönetim veüyelerden oluşan mÜsİad heyeti aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulubaşkanı cüneyt göktaş ve meclis başkanı fatih tekin’e hayırlı olsun ziyaretindebulundu. 

aksaray’da çok daha iyihizmetler etmek adına atso ile çalışmalar yapacaklarının altını çizen mÜsİad aksarayŞube başkanı eyüp dağdaş, ziyaret sırasında yapmış olduğu açıklama da “aksarayiş dünyamızın öncü kuruluşu olan ticaret ve sanayi odamızın yönetim kurulubaşkanı cüneyt göktaş ve meclis başkanımız fatih tekin’e görev sürelerindebaşarılar diliyorum. sayın atso başkanımız cüneyt göktaş aynı zamanda müstakilsanayici ve İş adamları derneği (mÜsİad) aksaray Şubemizin çok değerli birüyesidir. 

halka hizmeti hakkahizmettir sözünden yola çıkarak aksaray’a ve aksaray iş dünyasına katkısağlayacak her türlü çalışma ve projelerde birlikte olacağız. 

türkiye’nin en önemliticaret merkezlerinden birisi olma yolunda hızla ilerleyen şehrimizin çok dahaiyi yerlerde olmasını sağlamak için atso, mÜsİad ve diğer sivil toplumkuruluşlarımız birlikte çalışacaktır.

 bu anlamda aksaray ticaret ve sanayi odamızınçok değerli yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş ve meclis başkanı fatihtekin’e bir kez daha görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

atso baŞkani gÖktaŞ “mÜsİadaksaray İÇİn Önemlİ bİr stk’dir”

mÜsİad, atso ve ilimizsivil toplum kuruluşlarının, aksaray için her türlü proje ve çalışmalardabirlikte hareket edeceğini belirten aksaray ticaret ve sanayi odası yönetimkurulu başkanı cüneyt göktaş, yapmış olduğu açıklama da; “müstakil sanayici veİş adamları derneği (mÜsİad) aksaray Şube başkanımız eyüp dağdaş, yönetim veüyelerden oluşan mÜsİad heyetimizi aksaray ticaret ve sanayi odamızdaağırlamaktan onur ve mutluluk duydum.

geçtiğimiz haftaiçerisinde cumhurbaşkanlığı külliyesinde sayın cumhurbaşkanımızın,başbakanımızın, bakanlarımızın ve stk başkanlarımızın katılımı gerçekleşenyatırım teşvikleri programının sonrasında mÜsİad genel başkanı sayınabdurrahman kaan ile de görüşme fırsatımız oldu. bizlere başarı dileyen veaksaray için her türlü alanda yapılacak çalışmalara katkı vermeye hazırolduğunu dile getiren mÜsİad genel başkanımıza ’da aksaray iş dünyası adınateşekkür ediyorum.

İç anadolu bölgemiz baştaolmak üzere türkiye’nin parlayan ticaret merkezi olma yolunda ilerleyenşehrimizin iş dünyasına katkı sağlayacak her alanda birlik ve beraberliğinolması durumunda aksaray çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacaktır.

bugün ilimizin ticaretrakamlarına baktığımızda çok net bir şekilde görüyoruz ki aksaray türkiye’nin yenisanayi kentlerinden birisi olma yolundadır. bu yolu daha başarılı ve hızlıgeçmek istiyor isek tüm kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ilebirlikte hareket etmeliyiz. İlimiz İdarecilerinin ve sivil toplumkuruluşlarımızın ortak aklı ile aksaray 2023 hedeflerinde ülkemize en fazlakatkıyı sağlayacak şehirlerden birisi olacaktır.

bu anlamda birliktehareket edeceğimiz mÜsİad aksaray Şube başkanımız eyüp dağdaş ve yönetimkuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da otomobilin devrilmesi sonucu 5
Sıradaki Haber Aksaray’da devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı